Alle tourpools van 2018

Tourpools

Vergelijk hier Tourpools

Tourpools voor de Tour 2018

Gratis Tourpools 2018

Zoek je een gratis Tourpool? Er zijn diverse spellen met mooie gesponsorde prijzen. Zoek hier naar je gratis tourspel, tourpool of tourtoto 2018. 

Zelf een Tourspel 2018 organiseren?

Een leuk gratis tourspel vind je onder Scorito.com. Hier kan je zelf een tourpool of tourtoto organiseren, bij 12 deelnemers aan je tourpool ontvang je gratis het boek ‘Mijn gevecht’ van Thomas Dekker.

Read more: Gratis Tourpools 2018

Invullen Tourspel nationale sport

Met de Tour de France 2017 voor de deur is het invullen van een eigen Tourlijstje weer tot nationale sport verheven. Op het werk, bij de voetbalclub, winkels en webwinkels organiseren allemaal hun eigen tourspel. Vaak kies je 10 of 15 renners die dagelijks punten kunnen halen door bij de eerste 10 te eindigen. Veel spellen vragen een kleine inzet om vervolgens geldprijzen uit te reiken. Soms zijn de prijzen gesponsord en vaak is deelname dan gratis. Een enkele keer speel je alleen voor de eer.

Voor de echte die-hards die overal aan mee willen doen en overal een gokje willen wagen zet Barend Princen van Tourpools.nl al meer dan 10 jaar alle Tourspellen op een rijtje. Daarbij kan je ook de startlijst bekijken en precies zien welke rijders je kan kiezen op basis van hun kwaliteiten. Het initiatief van Princen is de laatste jaren door een aantal anderen gekopieerd maar Tourpools biedt nog altijd het meest uitgebreide en informatieve overzicht. 

Mail de webmaster

Wil je een link naar je tourpool? Wil je adverteren op deze site? Of heb je een andere vraag? Dat kan. Vul dan het contactformulier aanmeldformulier in. Elk tourspel heeft zijn eigen pagina met informatie over het spel en eventueel een link.  Als je het aanmeldformulier hebt ingevuld verwerken we dat en kunnen bezoekers van onze site de weg naar jouw Tourspel gemakkelijk vinden.