Alle tourpools van 2024

Tourpools

Vergelijk hier Tourpools 2024

Foto: Thomas Bresson 8 july 2022 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]

Tournieuws - Tourpools

Tourpool populair spelletje

tourparcours2013De Tour de France 2020 in weer in aantocht. Zoals elk jaar is het invullen van een eigen tourpool of tourtoto nog altijd erg populair. De dopingschandalen van de afgelopen jaren lijken daar weinig invloed op te hebben. Er zijn vele online tourspellen waar je een gokje kan wagen met soms hoge prijzen. Denk bijvoorbeeld eens aan het Zweeler Tourspel met duizenden euro's aan prijzengeld. 

 

Tourpools.nl zet zo veel mogelijk betaalde en gratis tourpools op een rijtje. Zonder zelf een eigen pool te organiseren draagt de site een steentje bij aan het zelf invullen van je eigen tourpoul met klimmers, klassementsrijders en tijdrijders.

Waar vroeger veel tourspellen op het werk onder collega's of in een café zien we vanuit tourpools elk jaar steeds meer tourpoules online verschijnen. Vaak gratis en soms betaald met mooie prijzen die door sponsors ter beschikking gesteld worden. Aan de bezoekersaantallen valt af te lezen dat het invullen van een tourpool al echt begint te leven en nog steeds een volkssport is tijdens de Tour de France. Zoek op deze site naar je eigen Tourpoules